Alldeles för lite bilder ...

 ..... Såhär kommer några =)





Torsdag morgon

Brukar typ aldrig ha tid över men nu hade jag det så skulle jag in och kolla om Emma (min engelsk lärare) hade skickat tillbacka ett svar på min text men nää där var inget så jag bloggar lite istället. Vill verkligen inte till skolan idag är alldeles för trött för det men det får väl gå .. det är ju faktiskt typ bara 15 dagar kvar nu till Sommarlovet och jag längtar som en fiskpinne. Men måste gå nu så vi ses =)

Puss och kram skumbanan


Lite snabbt

Jaa snart börjar Grey´s så får ta och snabba mig nu. I alla fall så har allting typ varit död eller vad man ska säga har inte rört vid en data på evigheter känns det men jaa som vanligt alltid innan dom ska sätta betygen så blir det skit stressigt och man håller nästan på att ge upp men ska klara detta. Det kan du skriva upp. Men nu börjar det vi hörs imorgon. Hej då =)


Puss och kram skumbanan


Dränkt i läxor

Återkommer när jag har simmat upp =)

Sommar Sommar Sommar

Åt precis frukost ute och jätte skönt väder är det. Även om jag ska tillbringa halva dagen med att sitta i en bil så är det ändå skönt. =)

Puss och kram skumbanan


Jag har kommit på att ....

... man kan inte spara på allting bara för att man tycker det är roligt. Därför sitter jag och radera bilder nu. Det är ganska hemskt samtidigt som det är skönt att se hur bilderna försvinner. Hundratal efter hundratal. Ibland undrar jag hur många bilder jag har fler än 6000 stod det någonstans men jag tror jag har några tusen till det låter mycket men så blir det lätt många foto när man inte orkar radera och gå igenom.

Puss och kram nu raderar jag på

Love it

Ganska skön dag med vandring i skogen som gick snabbt. Slutade typ kl 12 och det var skönt sen har jag hunnit sola lite och nu bloggar jag. Skulle bara säga att jag älskar värme, sol och sommar =)

Puss och kram skumbanan


Imorgon

Och imorgon är det sista skoldagen för denna veckan och det är skönt. Det blir Svaneholm imorgon med hela korridoren. Ska faktiskt bli ganska kul bara man hamnar i en bra grupp. Sen på torsdag åker jag iväg på jobb och kommer hem på söndag igen. Men vi hörs förmodligen innan det. =)

Puss och kram snart är sommarlovet här



Foto: Elin

Läxor

Läxor tar upp all ens blogg tid och det fina vädret .. det har blivit många foto dom senaste dagarna så kommer förmodligen sen. Nu måste jag plugga vidare. =)

Puss och kram läxor suger

God morgon

Okej kanske inte riktigt god morgon för jag vaknade för några timmar sedan. Har hunnit öva på Hem kunskapen till imorgon det är omprov på VG för förra gången gick det inte så bra men nu hoppas vi på det bästa. Det är typ 18 grader så har också stekt lite. Haha det låter lite men det bränner riktigt så hoppas på att bli brun ;)

Puss och kram snart är det sommarlov


Grattis till Norway

Jaa då var det norges tur att vinna. Kul att någon i Norden vann. Dessutom kom Island på andra platsen och halva Sverige på tredje plats så ganska lyckad ESC även om Marlena kom långt ner. Men inte sist !! Själv satt jag och hejade på Storbritannien för tyckte faktiskt den var bra. Vad tyckte ni ??

Puss och kram vi tar dom nästa år





Då var det över

Jaa och nu är det över. Jag klarade det .. hmm ganska bra. Haha nää men höll i ljuset och sånt men det gick bra men skaka som in i bomben. Jaa och sen var det dags för pjäsen och den gick väl helt okej. Och efter det så släppte nästan all nervositet och tur var det för så nervös jag var. Sen bara flöt det på men jag höll på att börja skratta hela tiden. Men alla andra var ju typ helt allvarliga. Jaja sen blev det smörgåstårta och tårta här hemma. Haha fick lite foton från Elin och Linnea som var lite pinsamma men man vänjer sig.
Nu är det snart dags för Eurovision song contest så tänkte sluta skriva nu =)

Puss och kram jag klarade det

Idag är det idag

Yees idag är det dags för konfirmation. Haha känns helt konstigt. Jag är lite nervös men precis innan vi ska gå in kommer väl jag skita på mig eller något. Haha detta ska nog gå bra. Vi skall spela upp sån pjäs och det är det ända jag är nervös inför typ. För ingen vet riktigt hur vi ska göra men vi får väl improvisera. Jag berättar sen hur det gick för nu ska jag hoppa in i duschen. =)

Puss och kram konfirmationsdag
Det rimmade inte så bra men skit samma

Filmen som aldrig tar slut

Såg precis på Australia. Lite efter som man är men men. I alla fall så var den väl helt okej. Fatta typ inget i början och sen varar den i typ 2 och en halv timme med. Så det blev lite drygt i mellanåt. Den hade kunnat sluta på 3 olika ställen men nää den bara fortsatte och fortsatte men det var ett bra slut så den får 2½ av 5 toasters =)

Nu blir det sängen direkt för imorgon är det dagen då Johan konfirmeras.

Puss och kram skumbanan


Föreberedelse dagen

Haha ja idag är det fredag och allt ska typ vara klart inför imorgon då det är dags för konfirmation. Lite nervös är jag allt men hoppas det löser sig. Vi ska spela upp en pjäs men vet inte riktigt hur det ska gå till så får väl se. Kommer säkert göra bort mig men det är jag van vid. Haha. Ikväll händer väl inte så mycket ska väl mest ta det lungt och försöka fixa bloggen lite. =)

Puss och kram skumbanan

Bilder från cykelturen






Lite smått efter

Jaa jag kanske är lite smått efter men installera nyss det "nya" msn och det verkar vara bättre är det andra i alla fall. Men vi får väl se för har ju inte använt det så mycket. =)

Puss och kram flumbanan

Vår "lilla" cykeltur

Jaa det var så att Linnéa och jag skulle fota raps typ 100 m ifrån vår gata. Så vi cykla ner där och tog lite kort. Haha kändes lite konstigt att bara stå där men det var kul. Jaa och sen när vi var färdiga där kände vi för att fota lite till så vi cyklade till Sandåkra och fotade lite där. Men sen var vi inte nöjda där i heller så vi cyklade vidare så helt plötsigt var vi Johanna Muséet.

Så stod där typ slimminge 3 km eller vad det vcar så vi bara men jaja vi cyklar dit då. Och det var riktigt skönt. Om jag hade bott i Slimminge så hade jag skitit i bussen när det var fint väder och cyklat istället för det är ju jätte skönt. Jaa och sen korsade vi E65:an och cyklade förbi Hylteberga men sen kom vi hem på något sätt. Fotona kommer sen =)

Puss och kram skumbanan

Skolan

Jaa nu sitter jag här i skolan och har typ lektion men det är grupp arbete så det är ganska chill. Haha fint ord va ?? Jaja han inte berätta om rundan igår men gör det när jag kommer hem för ska jobba vidare nu =)

Puss och kram skumbanan

Inget .. inget .. allt

Jaa det är faktiskt att typ inget händer och sen händer allt kan man inte bara dela upp det. Jag vet att jag har uppdaterat dåligt och jag borde få stryk för det eller något men livet leker ju. Eller inte !! Usch nä i tisdags blev det klippning och konfirmations träning och läxa och en cykel runda med Linnéa. Haha det var lite smått roligt så den får jag berätta om sen för nu ska jag över till grannen. =)

Puss och kram skumbanan

Måndag

Och Jag är hemma igen. Det är skönt att äntligen vara hemma. Det gick väl bra i helgen har inte så mycket att säga mer än att det ska bli skönt att stanna hemma denna helgen. Dessutom har vi inga läxor denna veckan. I alla fall inte än så länge. Ni får ha det bäst för nu ska jag göra något vettigt =)

Snart sommarlov: 32 dagar kvar

Puss och kram skumbanan

Då var det dags ..

Nu åker jag till Staffanstorp för att jobba men vi ses på måndag och då ska jag stanna kvar i Skurup i alla fall typ hela veckan. Känns som jag bara åker rundor denna veckan men ibland blir det väl så. Ha det bra =)

Puss och kram skumbanan



Jag som precis alla andra vill ha tillbacka värmen. Men den kommer väl när den är redo .. eller något ;)

I´M BAAAAAAAAAACK IN BLACK

Heeej !! Haha det är skönt att kunna blogga igen .. trodde inte att jag var såhär beroende av min blogg men tydligen. Nu går mina fingrar som .. ja jag vet inte men snabbt går det i alla fall. Jag vill skriva men har inte så mycket att säga. Jaa har som ni vet varit i Tyskland och .. ja vad har jag gjort där egentligen. Vi bodde i några stugor blandat tyska och svenska. Det var svårt att snacka i början men sen blev det bättre. Det var coolt för där var typ 16 tyskar och 11 av dom läste svenska. Det förvänta jag mig inte att någon vill kunna prata svenska som bara babblas i ett litet land.
 
I alla fall så har bland annat detta hänt: Tyskapolis tillsägelse om krykor, toa utan lås men med fönster, godiskrig, film & film, skrattanfall som blev tårar, hur många får plats i en soffa, nya vänner, konstig mat ... men det är ju trots allt tyskaland. Haha jaa har hänt mer men blir tradigt för er.

Nu är jag jätte trött .. för var uppe typ till 4 i natt .. orkar inte med skolan imorgon !! Döda mig !! Bra välkomnstpresent när man kom hem, jeans, tidning .. mindre bra ... två klumpiga typer. Tyvärr inga bilder.

Puss och kram skumbanan

Se upp för här kommer vi !!

Dagen har varit bra och lite smått tradig. Dagen började med Konfermation. Eftersom jag har gått mina gånger i kyrkan så slapp jag det idag men läsningen slapp jag inte undan. Vi tränade inför konfermationen .. shit den är ju om 2 veckor. Ska faktiskt bli skönt så att man blir ledig på helgerna sen. Jaa och när jag var där så ringde det så denna helgen som kommer blir det jobb i Staffanstorp. Hoppas jag hinner med läxorna för kommer förmodligen en bra bit efter nu när vi ska åka till Tyskland. Men orkar inte tänka på det nu så får ta det sen.

Jaa och imorgon är det Tyskland !! Yeeh !! Jag, Simon och Pontus åker dit med skolan och 11 andra ifrån skolan. Vet inte riktigt vem det är men det blir säkert trevligt. Så bloggen kommer ligga nere några dagar nu men det är väl ingen som märker det ;)

Puss och kram skumbanan



Bara för att denna bilden är suddig och det är nog bäst så ni slipper se ;)


Vill haa .... - igen

Jaa och nu har jag hittat min mobil haha nää kanske inte riktigt .. den ser nästan ut som den jag ville ha innan men inte riktigt ... men denna kommer inte ut förän 25 maj så då får man väl vänta ... och jag är inte särskilt bra på att vänta :/



Nu !!!!!!!

Jaa nu blir det Babben & Co. Och ikväll är Johan Glans med .. han är sååååååå bra !! Sen tror jag det blir dreamgirls eller vad den hette .. jaja en film i alla fall =)


Hairspray & Denim

Jaa som ni vet har jag varit i Malmö och jag hittade faktiskt skor .. skit snabbt gick det.. jag blev helt chockad .. haha .. jaja sen så växla vi pengar och gick i lite andra affärer med. Hittade en T-shirt. Och jag kanske har glömt att säga det men har beställt ett par nudie jenas som förmodligen kommer i veckan. Jag vill inte vänta längre !! Jag vill ha dom nu !! NU !! NU !!!  NU !!! Jaja får väl vänta tills på Torsdag då jag kommer hem. Sen så har jag även ätit årets första Svenska jordgubbar !! Lite tidigt kanske men goda var dom =)


Imorgon är en annan dag

Jaa och dagen har varit härlig .. det är fortfarande skönt väder och hoppas att det håller i sig för alltid. Var ute och fotade lite och det blev en lite längre runda den här gången. Men jaa imorgon så ska jag i alla fall in till Malmö och leta efter skor till konfermationen. Får väl se hur det går ... skor och jag går inte riktigt ihop .. kan bero på att jag har ganska stora fötter och skorna alltid ska vara för små. Men sånt får man väl leva med ... Vi får väl se hur det går =)

God natt !!


Jaa det blir bara en bild för jag orkar inte lägga upp fler. Så ska gå och lägga mig nu så att jag har lite kraft imorgon ;)

Topp till Tå

Har precis städat mitt rum från topp till Tå och klockan har bara precis slagit 12 .. shit vad ahr hänt vid denna tiden brukar jag vakna men skönt att den inte är mer än 12 ... Ska hoppa in i duschen men ingen dusch är ledig .. ohh shit träffa kompis snart .. stressen börjar komma ... Yeeh dusch ledig !! =)

Puss och kram skumbanan

RSS 2.0