Skiter snart på mig ....

Om 4 timmar sitter jag i en sal på lunds universitet och skriver min livs första tenta. Veckorna sen jag började har varit väldigt jobbiga. Det är verkligen fullt ös medvetslös och mycket högre tempo än vad jag anade. Kan verkligen inte säga att jag kan allting inför tentan men det finns ju alltid omtentor. Så får väl försöka lugna ner mig själv så jag inte börjar hyperventilera på tentan. Skönt i alla fall att det inte är så stor betydelse vilket betyg man får, så länge man är godkänd så är det ju lugnt. 
 
Efter tentan idag ska jag bara chilla !! Så underbart det ska bli !! Sen imorgon kl 8 börjar vi med en ny kurs. Wihoo !! Tur att man är någorlunda intresserad av skiten ändå, annars hade det nog varit ganska kört. Ska upp till kstad efter skolan imorgon med, för nu har äntligen min flickvän kommit hem efter 2 lååååånga veckor i Teneriffa. 
 
Ni får ha det sååå bra !! Så ber vi till gud att det kommer saker på tentan som jag kan !! Höhö !! 
 
Bjuuuuder på en gammal gammal gammal bild från tiden då det var en stor graj att åka in till Ystad. 
 

True shit !!


Breeev !

Det är så kul att komma hem och se att det ligger brev och paket i brevlådan som är till en själv. Även om det ena förmodligen är en räkning så är det ändå kul !! haha xD 
 
 
Nu ska jag öppna och se vad det är för spännande !! :) 
 

Lite bilder från Stockholm

Var på en liten resa i Stockholm för ett tag sedan tillsammans med min flickvän för att fira att vi hade ett år. Det var helt underbart och jätte mysigt. Hade soligt och fint hela tiden och det var underbart att efter att ha jobbat hela sommaren vara lite ledig. 
 
Vi åkte tåget dit för att det var billigt och hotellet låg typ precis bredvid centralen. Hotellet var jätte bra, sängarna var helt jävla amazing och frukosten var något över det vanliga. Första dagen var vi trötta och gjorde inte särskilt mycket. Vi åt middag på en restaurang som heter kryp in. Jätte mysig och det var så jäkla gott. Gå dit om ni är i Stockholm !!
 
Tisdagen så sprang vi runt och shoppade. Hittade en jätte fin skinnjacka som jag tyckte jag såg cool ut i som jag funderade på att köpa. Dock köpte jag aldrig den denna dagen utan köpte den på nätet när jag kom hem istället. Var tvungen att fundera lite över priset och sånt. Hittade också ett par svarta jeans som jag köpte. På kvällen åkte vi för att se Allsång på skansen. Det hade ösregnat precis innan vi kom dit så vi kunde få platser långt fram trots att vi bara var där två timmar innan det började. Efteråt så fick vi träffa Kim och Måns. 
 
Onsdagen var den bästa dagen !! Då hängde vi på gröna lund hela dagen !! Köpte åkband och sen sprang vi rundor bland karusellerna. Åkte den värsta berg- och dalbanan flera gånger och kärlekstunneln förmodligen dubbelt så många gånger, haha. 
 
Torsdagen var en sightseeing dag så vi sprang runder med alla asiater och lekte turister. Kollade in slottet och lite sånt. Var ute på havet med. På kvällen åkte vi hem och det var jätte sorligt för jag hade kunnat stanna i alla fall hela veckan ut. Älskade Stockholm och hotellet. 
 
Bilderna är från min kamera, har några fler men de får ni se en annan dag för de ligger på min mobil. 
 
 

RSS 2.0