Minnen till tusen


Hahaha förlåt för detta inlägget. Men shit vad jag saknar 9G och denna låten är bara så bra. Hahah har sjungit den en del på sista taget. Vet inte varför men det har bara blivit så. Nu är det i alla fall slut och jag ska försöka acceptera det och gå vidare. Ska bara njuta av sommarlovet imorgon och fixa lite smått och gott.


Girl you look good enough to eat

Händer mycket nu innan det är dags att ge sig ut från skolan och in i sommaren. Imorgon är det Malmö med Elin och sen på kvällen är det dags för sommarfesten på vår skola. Får väl se hur det går. Heheh. Sen på torsdagen är det avslutningen sen blir det förmodligen stranden där på kvällen. Känns som allting kommer gå jätte snabbt nu. Hela sommarlovet och allt. Vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte. Men nu ska jag eda (skånsk dialekt) så ni får ha det så bra =)Klassresa ..

Imorgon bär det av på klassresa med klassen (?) Efter att ha jobbat hårt och inte fått in några pengar så ska vi till en gård och bara ha det kul. Våra visioner om Polen och allt annat möjligt sket sig ganska hårt. Fast vi kommer nog ha roligt ändå.

Tror jag har fått med mig allt i min väska så nu tänkte jag gå och lägga mig så jag överlever dom två kommande dagarna. Vi ses kanske på fredag igen om jag hinner för nu kommer tiden gå fort. Brodern tar student på fredag med .. så ska väl kolla in den också =)


Jag förvandlas till en ....


SMURF !!! Hahah ja har man dålig fantasi så får det bli något som alla andra gjort =)


Plojfoto


Imorgon är det dags för plojfoto och jag har ingen aning om vad jag vill vara. Men vi får väl se vad som händer =)


Om du vill ha mig ... nu kan du få mig så lätt

Hej hej hej hemskt mycket hej. Ja det är jag nä det trodde ni inte allt. Nä jag hade inte blivit uppäten av en gorilla eller en haj för den delen. Nä det vara bara så att jag har varit utan internet i typ evigheter för allting blev helt konstig. Men det viktiga är att jag är tillbaka nu och det känns skönt.

Har hänt lite saker när jag var borta. Det har blivit bestämt var vår klass ska åka på klassresa typ äntligen tog inte alls tjugo år. Men detta blir nog jätte bra och roligt. Det blir nästa vecka har jag för mig. Sen så saknar jag sommaren. Sen kanske jag ska se Håkan hellström. Sen slutar vi snart och min bror tar studenten och det känns som dessa veckorna som kommer gå i hundranittofem kilometer per timme. Ha en trevlig dag :)
RSS 2.0