Studiedag

Har studiedag idag. Skönt !! Tänkte plugga psykologi men det går verkligen segt. Tycker ämnet är intressant och roligt men näää just idag vill jag bara att det ska vara jullov :)

God jul


Lite sådär känner jag just nu ...


Myskväll med mig själv

Precis efter att jag hade skrivit den rubriken kom jag på att den kanske kan misstolkas lite grann men äsch i så fall är det er fantasi det är fel på.
Mamma, pappa och Christoffer åkte upp till Växjö för några timmar sedan och lämnade mig här helt ensam. De skulle hämta ner Christoffer bil. De är tillbaka igen inatt. Så nu tänkte jag göra det jag är bäst på. Kränga!! Haha detta var längesedan.
Men nu är polly framme och jag hittade viss en kaka med. Tänkte det passade perfekt till solsidan.

Ha de bra broh


Äntligen fredag !!

Har hänt en del sen jag skrev sist. Det som jag trodde var halsfluss har tagit halvt död på mig och min energi har inte varit på topp denna veckan ändå har jag klarat av: 
1. En fet UF inlämning. Affärsplanen lämnades in i onsdags. 
2. Ett matte prov. Det var seriöst det svåraste bajsprovet. Hoppas verligen att jag blir godkänd. Hoppas!!
3. En dansk redovisning. Gjorde den idag och den gick faktiskt helt okej även om mitt uttal inte är tip top. 
 
Var även hos doktorn igen. Klarade av att ta blodprov utan att svimma eller kräkas. Jag är faktiskt stolt över mig själv. Sen att mamma fick vara med och jag kände mig som 10 år, det är en helt annan sak. 
 
Det visade sig i alla fall att jag hade körtelfeber. Så nu ska jag slänga mina tabletter i väggen för dem hjälper inte ett piss. Finns inga tabletter till körtelfeber utan man får helt enkelt vänta och låta kroppen göra jobbet. 
 
Saken är den att när man har körtelfeber brukar man ha hög feber och var sängliggandes men det enda som jag har problem med är att jag är sjukt ont i halsen och har problem att andas. Tydligen så får jag inte ha några slag eller tryck mot mjälten och levern då dessa tvp organ är lite extra känslig just nu. Så får inte cykla heller då i fall jag trillar och får sturet i magen så kan jag spräcka min mjälte eller lever och det är tydligen inte bra. Men skit samma. Jag har bil :D 
 
Långt inlägg. Ikväll kommer Christoffer och Rickard på middag. Sen kommer förhoppningsvis Jenny med. Tyvärr så smittar jag via saliv så vi får bara pussa varandra på kinden. Haha gulligt. 
 
Puss. 
 
SJUKT BRA LÅTTT !!! KNARKA DEN !!!

Tabletter

Del 1 av 3 är avklarad och Johan känner sig lite bättre. Wihoo !! Inatt kommer mamma och pappa hem. Har faktiskt saknat dem lite. :)


FML

Håller på att laga mat, går väl sådär. Får gå och lägga mig i Christoffer säng ibland för att jag inte orkar stå upp och mår helt illa.

Sen kokar jag riset alldeles för länge och måste göra om allting från början. Sen så bränner jag falukorven och löken med.
FML !!!

Ska bli skönt att komma ner till sängen sen igen.
Har inte ens någon aptit även om jag inte ätit på ett par timmar.


Friday night !!! Yeah !!! Wow !! Party !!

Ligger i min säng såhär en fredag kväll. Har mått dåligt sen i onsdags men har ändå gått till skolan. Men i morse när jag vaknade så funkade det verkligen inte. Sjukanmälde mig och sen ringde jag doktorn. Eller ja jag ringde mamma först som tvingade mig att ringa doktorn. Hatar verkligen att gå till doktorn.

Doktorn sa i alla fall att jag hade förmodligen halsfluss och skrev ut tabletter som jag ska ta i tio dagar. Om jag inte känner mig bättre inom en vecka skulle jag åka tillbaka till doktorn för då kunde det vara körtelfeber !!
Så ja jag smittar i 3-4 dagar till och kan inte fira 3 månader tillsammans med min underbara flickvän nu i helgen. Får damp !!!! Sug min *** !! Ja typ lite sånt!!

Det är så drygt att bara ligga här och glo !! Hej hopp !!

Puss !!


I'm of to the gym ...


En lördagkväll i Johans liv

Jo men visst, livet leker !!


RSS 2.0