Min dag i korta drag

Sovmorgon. Rickard ringer. Ner till bygget för att träffa Isa. Gick en liten runda med Isa. En väldigt liten runda. Bara jag som ville gå. Till tåget. Älskar att behöva åka in en timme innan jag ska vara på skolan bara för att tågen går så sällan. Gick rundor på skolan alla kompisar hemma så kände mig mobbad. Haha. Betygsamtal om tyska. Tar fem minuter. Går bra. Firar med Spotify premium på pressbyrån. Hem. Varmt. Solar. Lyssnar spotify. Lagar mat. Mormor och morfar kommer. Desperate Housewives. Cougar town. Nu är det dags för sängen. Har bara en lektion imorgon. Skönt.

The Grandstand Rugby

Sitter här och bloggar i min fina tröja som också är en biljett till årets grandstad rugby. En turnering som går av stapeln varje år i Malmö mellan malmös största skolor. Borgar, Latin, Petri och ProCivitas. I år är det större än någonsin (säger dem i alla fall). De har tryckt upp tröjor och gjort egna energidrycker och halsdukar och deras fina hemsida hittar ni här. Förra året vann Petri och ProCivitas tog hem titel som bästa hejarklack med sina cheerleaders.
(Mellanrum)
I bakrgrunden på bilderna så ser ni med en skymt av min canvas som har kommit upp. Äntligen !!

Cool monsters

Hittade detta inne på gagadaily.com. Hur coolt är det egentligen? Om det nu är sant vill säga.

Bara för att jag kan

Saker jag har gjort idag bara för att jag har varit ensam hemma:
  • Kissat med öppen dörr
  • Äta när du vill (sitter och äter pastasallad nu 00:02)
  • Sätt igång musik på hög nivå (när jag vaknade imorse eller när jag lagade middag)
  • Dansa galna danser i köket (i väntan på maten skulle bli färdig)
  • Ligga kvar i sängen i timmar utan att någon frågar var man tar vägen
  • Duschat med öppen dörr
  • Ha tv:n hur högt jag vill ha den
Bara för att jag kan ...

Stefani Germanotta

Hittade några videosar när Lady Gaga fortfarande gick under namnet Stefani. Kul att se hur hon såg ut innan. Hon verkar vara så snäll och vanlig :) Den andra videosen kan vara lite svår att ladda. 


Personligt rekord

Måste nog ha satt nytt personligt rekord imorse när jag duschade på endast 7 minuter. Då jag vanligtvis duschar på 15-20 minuter ibland 25 minuter så är detta ett stort framsteg från min sida. Det kan bero på att jag hade frukost bullar i ugnen som jag inte ville bränna ;)

Summer fruit


It has arrived ...

Canvasen har anlänt till mitt lilla hus och så fort pappa kommer hem ska den hängas upp. Tyvärr är inte han hemma förrän på måndag så får väl snällt vänta tills dess. Jag beställde den från canvasframkallning.se och är verkligen nöjd. Färgerna blev bra och det gick ganska snabbt.
Fler bilder kommer när den väl är uppe. Detta är bara en liten sneak peak.

Så blev jag helt plötsigt ledig hela tisdagen ..


The apple tree


Sitting here crying all by myself ... Finding this woman amazing !!

Denna kvinnan är helt otrolig. Sitter och blir helt tårögd precis som henne. Häftigt att publiken är på så bra med.
Alla henne sånger från den kvällen. Hittar ni här.

Sverige !!

Det är väldigt mycket Sverige just nu !! Igår kom vi trea i Eurovision vilket nästan känns som en vinst och ikväll är det ishockey. Jag kommer sitta bänkad. Kommer ni ?


Arg !!!

Är väldigt arg på mig själv just nu!! Vaknade halv ett idag och nästan hela dagen är borta. Hatar när det blir såhär. Alltid när jag sover för länge brukar jag försöka kompensera genoma att göra mycket saker under den lilla tiden som finns. Så än så länge har jag hunnit äta frukost och städat rummet. Ska snart beställa Canvas och sen blir det matematik plugg. Det är ju nationella på onsdag !!

The lonely island

The lonely island. Ni vet det bandet som sjöng "I just had sex" med Akon. De har nu släppt ett album och vissa låtar är faktiskt bra ? eller ja roliga i alla fall ;)

ÄNTLIGEN !!

Är nu färdig med mitt idrottsarbete och sitter här och firar med Loka Päron !! Det är ett jäkla drag kan ni tror. Men måste nog tyvärr dra mig mot sängen då det är uppstigning klockan 6 imorgon bitti. Framför mig ligger två dagars jobb i Staffanstorp. Sedan kör vi nästa vecka igen med start måndag !! Längtar redan tills nästa helg. Detta är som en ond cirkel. Jobb, Skola, Jobb, Skola, Jobb, Skola ... CHILL !!! Nästa helg behöver jag verkligen en weekend till London. Ska nog gå och boka nu (som vilken Kenza som helst). Nä men måste verkligen sluta nu. Jävla fyllesnack detta. Undrar vad det var i den där lokan ??

RSS 2.0