Studiedag -Not

Egentligen har jag studiedag imorgon. Men helt plötsligt fick jag ett möte inbokat imorgon bitti klockan 07 i Malmö. Måste ta 05:49 tåget. Pallar inte !! God natt !! Vi hörs imorgon :)


Fail

Jag körde till ICA för att handla. Har lagt tomater i korgen. Kommer på att jag har glömt ICA kortet och pengar. Lämnar korgen diskret och kör hem. Undra om den står kvar när jag kommer tillbaka , xD Har gjort massa fail hela dagen. Pallar inte denna dagen :p


I'm sad, very sad

För några veckor sedan tappade jag bort mitt fodral till min iPhone. Lite tragiskt då jag verkligen var nöjd med detta fodralet och det hade ändå kostat en peng. Sen dess har jag inte haft något skal för jag har inte tagit tummen ur röven och köpt ett. Så idag när jag går ur bilen nere vid gymmet så åker mobilen ur och hamnar på asfalten där det även är lite is kvar sen vintern. Så nu har glaset spruckit där bak, typ precis vid kameran. Det är inte så farligt egentligen bara lite surt. Kameran verkar dock fungera bra än så länge. 
 
Jag ska nog önska mig ett. Har inte riktigt koll på vad sånna skydd kostar men det finns ju både jätte billiga och helt dyra. Annars köper jag nog ett i London om jag hittar något där. 
 
BTW: Potatismosen blev helt okej. Lite salt, eller väldigt salt. Men ändå. 
Nu ska jag diska så att jag kommer i säng någon gång. Imorgon måste jag verkligen göra UF. Har inte gjort något idag. Är så lat. Börjar tappa motivationen. 
 
BYE BYE 
 

Let's try

Johan ska göra potatismos för första gången i sitt liv. Vi får väl se hur detta går?


On the train

Sitter på tåget. Åkte med 19 tåget och vi körde precis ifrån Skurup. Nu är klockan 11:45. Lagom försenade. Sitter en sur tant på tåget som blir mer och mer arg hela tiden. Värsta underhållningen. Haha. Tycker dock synd om konduktören.

Så länge håller jag på att få ihop vår budget.

Tur man inte har bråttom i alla fall!!


Nedräkningar

Johan glans - 2 dagar
Johan 19 år (inget jag egentligen vill räkna ner till) - 9 dagar
London - 17 dagar
Studenten - 128 dagar
Resa till USA with my brother from another mother - några månader

Längtar mer till vissa saker än andra :p


Update

Skola idag från 10-13. Höll på med UF hela tiden. Och nu är det skönt att vi började tidigt så att det inte blir så stressigt såhär mot slutet. Ska in en liten snabb runda till skolan imorgon. Ska bara fixa en underskrift från en lärare. Känns så onödigt att åka in men jag måste ha det :p Men så farligt är det ju inte.
Sen har jag städat resten av dagen. Har dammsugit i hela huset, dammat mitt eget rum och torkat golvet i köket och hallen. Skönt !! Det var helt äckligt överallt innan. Nu känns det mer som vanligt. Har varit och ätit middag hos F och F med. Börjar tröttna lite på det. Känner för att laga min egen mat. Men har så svårt för att säga nej. Farmor blir så besviken då.

Men det är idag och imorgon. Sen så är det donken och kstad i helgen.

Nu ska jag chilla lite i soffan.

Bye bye


Livet

Hade precis en grym träning. Har ätit två bananer och nu har jag gjort i ordning kyckling och pasta. Ska titta på family Guy och äta nu. Livet är underbart ibland !! Längtar till på fredag med. Ska bli jätte kul !!

Bye


Yeeeah

Precis när netflix har gått ut så får man viaplay istället. Niiice :)


Skype

Pratade precis med mamma och pappa. Det var skönt att se de igen. Saknar dem faktiskt nu när jag ser dem.

För övrigt börjat klockan närma sig fyra på morgonen och Johan tänkte alldeles strax stupa i sängen. Först ska han bara göra klart det sista på arbetet. :)


Week 5

Lämnade precis Jenny. Det har varit en härlig helg. Åt hos farmor idag igen. Haha hon bjöd mig och Jenny på middag. Har ätit hos henne i princip hela veckan. Lagar aldrig middag. Både skönt och tråkigt. Ibland vill man ju bara vara med sig själv. Men ibland så är det skönt att slippa laga middag.
 
Vecka 5 står runt hörnet och det är ganska skönt. Vecka 5 innebär skidresa för alla som vill, men det är i princip bara ettor som resor och några tvåor. För treorna så innebär vecka 5 UF arbete och Projektarbete. Men det är skönt för vi har inga vanliga lektioner under hela veckan. Såhär ser veckan ut än så länge:
 
Söndag (idag): Inlämning av UF (igen) (Har inte börjat än) 
Måndag: Studiedag (Tänkte städa)
Tisdag: Respons på UF så kommer att åka in till skolan. Kommer nog stanna ett tag på skolan och jobba med UF.
Onsdag: Fortsätta jobba med UF hemma ifrån. 
Torsdag: Vallåsen för de som vill. Jag ska inte dit. Kommer nog vara ledig denna dagen. 
Fredag: Studiedag. Inlämning av UF på riktigt. Nu ska allting vara top notch och det gäller att få ihop de sista detaljerna. Johan Glans på kvällen. Längtar. 
 
Får väl ta och sätta igång med arbetet nu. Kommer nog jobba halva natten. Men kan trösta mig med sovmorgon imorgon. 
 
Bye Bye
 
Bjuder på en bild från min fotoläxa. Temat var vinter. 
 
 
 

My big brother

Fredagens kväll spenderades tillsammans med kompisar på KB. Det var första gången som jag var på KB. Riktigt härlig musik. Det är ingen housemusik utan det är mer rock. Sen var det många gamla godingar från 90-talet. Så det var värsta nostalgin.
Det var en lyckad kväll och nu ska jag sova i Rickard och Vibekes soffa. Känns som jag har världens snällaste bror som hämtar mig mitt i natten. Fixar käk på vägen hem och sen får jag sova på hans soffa där det är bäddat jätte fint. Kärlek!

Nu måste jag sova !! God natt !!


Lite kvällsfika

Tänkte berätta lite mer om de senaste dagarnas middagar i ett annat inlägg. De har varit väldigt enkla om vi säger så. Detta är bara en liten kvällsfika. Har redan ätit middag idag. Kämpa med vikten !!

Älskar hur litet brödet är jämfört med hamburgaren :p


Ännu en sen kväll .. (Sent inlägg)

Ännu en sen kväll med plugg!! Hur mycket plugg kan man egentligen ha på en skala 1-10 ? Jag fattar inte hur det är möjligt !!

Det ska vara inlämnat om en timme. Inte jätte nöjd. Men det blir bättre för varje inlämning. Snart klar och då ska jag äntligen få krypa ner i min efterlängtade säng. Hela denna dagen har varit skit. Började med en panikmorgon för att jag hade försvor mig och sen bara fortsatte det. Men men ... Nya tag imorgon !! Snart är det vecka 5 !!

Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/907806/images/2013/pic_50fdc075ddf2b3074de6d3da.jpg" class="image">


TGIF


Gammalt inlägg

Förra inlägget var ett gammalt inlägg som låg och ruttnade i mobilappen. Hatar denna appen!! Alltid sånna problem med att publicera inläggen !!


Känslan när man ...

Känslan när man ska göra sin morgondrink och saknar bananer och blåbär :(

Men får väl vänta lite med frukosten då :/

Ska hämta Jenny 10 över 12. Tänkte göra mig iordning och sen får jag väl gå ut och skotta. Börjar bli lite mycket snö utanför dörren nu ;)

Hur många smileysar kan man få in i ett och samma inlägg ? :p

Puss


Great Weekend

Hej hopp gummisnopp !! 
 
Har haft en jätte bra weekend. I fredags så var det DTM kväll och det var väldigt roligt och ooootroligt gott med pizza !! Sen i lördags så kom min Jenny hit. På kvällen så åkte vi till Malmö för att käka på Mando men där var värsta kön in och vi pallade inte vänta så gick till TGI Fridays istället. Blev hur bra som helst. Jätte gott. 
 
Sen idag så har vi legat i sängen, varit ute och gjort min fotoläxa uppe i bräkne. Till middag så blev det lasagne och vi har även hunnit med att boka hotell. Längtar !! Fick även reda på att jag tydligen har tre bloggläsare. Så hej Jenny !! 
 
Söndag kväll nu och det är ångest. Detta är nog första gången som jag verkligen saknar mina föräldrar sen dem åkte. Hade varit skönt att haft de här nu. Men samtidigt har jag så mycket plugg att göra så skönt att det är lugnt och tyst i huset. Har ångest över skolan imorgon med. Men det är bara denna veckan med sen är det Vecka 5. Ska bli skönt. Kan berätta om vecka 5 en annan dag. Den är lite annorlunda. 
 
Nu ska jag plugga vidare. Puss!
 
Min älskling gillar att vara med på bild. Not ... 

Livet som ensamstående fyrbarnspappa

Livet som ensamstående fyrbarnspappa är riktigt stressigt. Alla saker jag måste göra har samlat sig på hög den senaste tiden. ... 
 
Soporna håller på att svämma över ... 
 
Diskmaskinen glömde jag att sätta igång igårkväll ... Nu går den för fullt !! 
 
Var tvungen att byta batterier på sonens ena miniräknare. Att de aldrig kan göra något själva ... 
 
Tvätthögen bara växer och växer. Från en strumpa och nu är det TVÅ STYCKEN !!  
 
Sen vill man ju själv hinna med att komma i form till midsommar !! 
 
Har ett 19 års kalas att ta hand om med. Ungarna börjar bli gamla nu. Kan fortfarande se lilla Olof sitta och gråta på gräsmattan när han hade bajsat på sig. Det var ju bara förra veckan ... 
 
Handlar listan bara växer och växer. Är uppe i fem saker nu !! 
 
 

Väntar på att vattnet ska koka ....

Spaghetti och kättförssås står på menyn idag. Ska bli smarrigt. Sen måste jag plugga Engelska ikväll. Redovisning imorgon. En hel timme. Tur att den nya läraren kortade ner det från två timmar. Men vi är tre stycken så jag har typ bara 20 min. Men ändå ... 
 
Sen är det äntlgen helg !! Denna jobbiga vecka ska äntligen få ett slut. Eller ja det blir en del plugg i helgen med men det är nog chill. Längtar till DTM night i alla fall. Pizza :D 
 
Fick reda på ett grupparbete !! Nu hatar jag grupparbete mer än någonsin !!! Vi var fyra stycken i gruppen så är där en dum jävel som har kopierat en bit av sin text från en hemsida. Så har han inte skrivit att det var ett citat så nu tror läraren att vi har fuskat. Hade fått MVG om det inte hade varit för den f''''an !!! Fick i alla fall VG+ men bajs ändå!! Är bara en kort kurs så har inte så många uppgifter att prestera på !! Nu ska jag ta hand om min pasta. 
 
PUSS PISS SKIT BAJS 
 
 

Maaatt

Har ätit för fullt denna veckan och jag hoppas verkligen att det har gett resultat. Imorgon är det nämligen dags för vägning. Ska bli kul att se vad som har hänt.

För övrigt har veckan varit jätte stressig och den är fortfarande. Sjukt mkt plugg!!

Längtar väldigt mycket efter helgen. Ska bli kul med DTM på fredag och sen kommer le flickvän på lördag :)

Men vi hörs kanske till helgen. Nu ska jag äta och sen duscha. Skönt med lite sovmorgon imorgon. Är dock lite sent på det idag. Skulle ha duchat för länge sedan. Men kom helt sent till gymmet idag och sen var jag tvungen att köra till ICA i en jäkla fart med.

Vi hörs :)


Too early

Har suttit och skrivit UF hela dagen. Jag tycker det är kul men det blir lite stressigt ibland. Nu är jag i princip färdig med all text i alla fall, bara bilder och design kvar nu. Slutade tidigt i skolan idag för att vi inte hade foto. Skönt :)

Har hunnit träna nu på kvällen med, riktigt bra gick det. Man blir så lycklig då.

Ska upp tidigt imorgon och det suger balle. Ska upp och lämna mamma och pappa på stationen. De ska iväg till värmen de jävlarna. Vissa har det bra ...


Family time

Denna lördagskvällen tänkte jag spendera tillsammans med mamma och pappa. Vi har varit uppe och hyrt film nu och ska snart se den.

Tänkte spendera lite tid med dem nu. För sen imorgon kommer jag typ plugga halvt ihjäl mig. På måndag kommer jag gå i skolan och sen träna och på tisdag så åker de iväg till värmen. :)


Utekvällen blev en innekväll.

Skulle egentligen till KB tillsammans med Robin och Fredde nu ikväll. Men Fredde blev sjuk och Robin hamnade i bråk med sina föräldrar. Så jag blev dissade av mina kompisar :(
Nu sitter jag på tåget till Kstad. Tänkte sova där inatt och sen får jag åka hem ganska tidigt imorgon. Rickard och Vibeke kommer och besöker oss vid två tiden. Var hos farmor och åt middag idag med. Det är väldigt mycket träffa släkt just nu. Men det beror på att mamma och pappa ska iväg. Så vill de träffa alla.

Jag har mat med mig såklart. Proteinrikt !! :D


Sommarjobb 2013

Jag har fått sommarjobb 2013 med. Nice mannen !!


Torsdag

Har precis kommit hem från skolan. De har ändrat vårt schema på torsdagar så att jag kan ta ett tåg senare på morgonen och ett tåg tidigare på eftermiddagen. Så jäkla nice !! Dock så har vår lunch blivit lagom stressig. Men skit i det. Har tagit lite fina bilder såhär innan jag sätter igång att plugga. Mormor och Morfar kommer och äter middag vid halv fem tiden. Gott med mat. Äter massvis nu. Imorse stod vågen på 83 kg. Nu är det bara uppåt som gäller. Ingen annan väg. Detta ska gå !!
 
 
Sitter och äter kesella med hallon. Ganska gott och massvis med proteiner. 
Har fått hem ett spel (kan inte stava namnet) som jag köpte billigt. Har tyvärr inte hunnit spela det. Vill spela. 
Men istället för att spela så pluggar jag. Duktig kille. Men fy fan. Hatar att läsa om kroppen. Är så känslig. Mår illa hela tiden :P 
 

90 kg here I come

Jag har börjat ta tag i mitt ätande igen och denna gången ska ingen körtelfeber få komma ivägen för mitt mål. Ska även satsa hårt på träningen. Ska fortsätta 3 gånger i veckan. Men kommer att gå över mer till lösa vikter. Det kommer innebära stora utmaningar då jag inte har full koll på detta området och hatar att känna mig vilsen på gymmet. Men det ska nog gå bra. Får tänka på att alla börjar vi någonstans !!

På bilden ser ni mitt lilla kvällsmål. Det är resterna sen lite middagar i veckan. Jag ska äta som en idiot. Detta ska bli bra !!


See you in February ..


Jag. Kan. Inte. Ens. Stå. Upp.

Ligger helt död på köksgolvet. Pappa fick köra mig hem från gymmet haha xD Brukar gå !!


Healthy breakfast


Man kan nästan tro att jag gillar USA ..


Guy code marathon

Kommer inte kunna somna idag ...


Nöjd kille

Godis inhandlat, Mjukiströjan på och nystädat rum. Jag är nöjd. Dessutom ska jag kolla resor nu. Kan det bli bättre ? 
 
Jag är mogen ...

Knarka

Den är så jäkla bra. Jag knarkar ihjäl den som med alla andra bra låtar.

Gymmet nu. Sen snart dags för Malmö med mina brohs !! Längtar !!

YOLO !!


Bye bye brother

Nu är vi påväg hem från Malmö. Lämnade min broder och mamma och pappa skulle till Guldfynd och lite sånt. Annars har jag inte gjort så mkt. Hann träna idag också och det var jäkligt skönt. Lite senare ikväll så kommer Jenny. Men nu ska vi först till Tommy och vara sociala.

Saknar redan min broder !!


Tänkte inte lämna sängen idag

Kollar på ett program om P!nk. Cool tjej!!


RSS 2.0