Frisk musik ??

Och Johan är störtförkyld. Hela hans näsa är röd som en röd näsa. Men tycker inte ni att det är härligt att lyssna på musik när man är sjuk. Undrar om man blir friskare om man lyssnar på musik ?? Jag vet att jag är konstig men det är faktiskt inte omöjligt. Jaja ska gå och lägga mig nu innan jag somnar framför datan. Jag vet att klockan bara är 23 men är man trött så är man trött !! =)Brrrr.....

Jaa klockan ringde 05:30 !! Snacka om att vara trött men det är bara att stiga upp göra sig  i ordning för att sen sätta sig i en bil och åka i två timmar upp till Hässleholm. Sov typ 10 min resten bara glodde jag ut genom rutan. Jaja i alla fall så öppnade vi vagnen och så men där var typ inga kunde så ganska drygt men ändå helt okej. Men Brrr .... vad kallt det var. I slutet så skakade hela jag så kallt det var. Det är lite roligt för mitt e mot där vi stå ligger en resebyrå. Snacka om att man längtar bort när man står där och fryser som en idiot. Hahah där var en kund som berättade det här:

Det var nunnor som satt på ett café så sa den ena till den andra:
- Nu hade det suttit gått med en munk.

Och det tyckte Johan var lite småroligt. Men jag är ganska lättroad så. Jaa men för att detta inte ska bli så lång text så får jag nog sluta nu. =)


Broken Strings

Äntligen fredag !! Även om det blir en sådär helg så är det ändå skönt !! Jaa det blir typ inget spc som händer idag mest slöa. Och det behövs verkligen för ja det behövs. Och imorgon så blir det att stiga upp vid 5 tiden för sen bär det av till Hässleholm för att jobba. Men det blir förmodligen inte så tråkigt för brodern ska också med.

Sen på söndag blir det förmodligen läxa. Får väl göra den jäkla önskemåltiden. Hoppas den är enkel för jag orkar inte med något svårt. Den är ju till om två veckor men på vardagarna har man fullt upp med andra läxor och nästa helg är redan fullbokad och lite till. Men nu ska jag inte tänka mer på läxor för nu är det HELG !! =)

Torsdag !!

Och Johan är trött på vintern just nu !! Eller ja det kanske jag alltid är. Men i alla fall vill jag bara att det ska bli en kort vår så att vi får en lång sommar och så kan dom gärna förlänga sommarlovet. 2 Månader känns alldeles för litet till allt man vill hitta på. Om det inte blir sommar snart så får man väl ta och åka iväg till något varmt ställe. När jag såg
"Made in Sweden" igår höll jag på att längta mig i sönder när jag såg bilderna ifrån USA. Oohh vad jag vill tillbacka dit !! Längtar !!! =)

Not Stress inlägg

Och nu är jag lite lugnare eller lite ganska mycket. Jag såg att jag verkligen inte fick med mycket på det senaste det var nästan helt onödigt. Men ni fick i alla fall ett tecken på att jag levde. Det gör jag inte nu. Nää men det känns som jag är typ halvdöd. Efter en dag full med grajer.

Det började så klart med skolan och en väldigt dryg dag. Det kändes som skoldagen aldrig skulle ta slut. Det känns likadant med denna veckan också den går sjukt långsammt. Förvisso är det Torsdag imorgon men ändå. Anyway sen efter skolan blev det Tyska läxa, Kemi läxa, So läxa och lite Hemkunskap. Tyskan och So:n är till imorgon men sen är kemin till på fredag och hemkunskapen till imorgon.
Vi ska ha Kemi prov som jag sa innan och det känns verkligen inte bra. Men det löser sig nog för jag kan plugga mer imorgon. Jag har ju dessutom läxhjälp imorgon. Men ska gå och se "Made in Sweden" nu så vi ses. =)

Stress inlägg !!

Jaa det får bli ett litet och snabbt inlägg nu innan det bär av på ny äventyr. Jaa i alla fall så är det så att Johan har Kemi prov på Fredag och det känns som det kommer gå åt skogen. Men vad har man för nytta av Kemi egentligen. Jaa nu kallar stressen igen men skriver mer sen för nu bär det av till gymmet . =)

Stress, Stress, Stress ......

Can you read my mine ?

Jaa nu sitter man här och sitter. Har inte bloggat dom senaste dagarna för att jag inte har orkat men det ska nog bli ändring på det. Jaa idag så har det då varit tradig skola och oooohhhhh vad jag vill ha tillbacka vårt gamla schema då vi slutade 12:30 på tisdagar. Nu går vi till 15:00 och det suger !! Jaja det får man väl ta. Har i alla fall precis kollat lite på tyskan som är till imorgon. Fyy vad jag hatar Johan. Shit vad jag är negativ idag men det kan inte hjälpas det måste man vara ibland. Jaa tyska tror jag ja kan i alla fall. Jag hoppas det.  Jag vet inte vad mer jag kan skriva. Jaa jag kan skriva att jag har läst slut min sv-bok. Och det är Johan glad över !! Den var faktiskt riktigt bra =)


Ja låda

Jag är sån som stör sig på små grajer. Alltså hur många säger inte någon gång YESBOX ?? Många !!! Men Åhhh vad jag hatar det uttrycket !! Vadå JA LÅDA ?? Jaa jag vet att jag är konstig men kan inte hjälpa det ... Jaja i alla fall så är det lördag idag eller jaa igår men skit samma !!! Verkligen inget har hänt !! Jag har bara gått rundor här och suttit vid datan och tv:en och så har jag läst vår sv bok. Modellsommar heter den. Den är faktiskt riktigt bra. Jaa i alla fall så hade vi gäster nu ikv .. Bara så att ni vet ;)


Why ?

Ännu en vecka ...

Ännu en vecka har gått och för en gångs skull har veckan gått ganska snabbt. Fredagar är härliga för man vet att det är sista dagen på skolveckan. Jaa denna helgen är inget spc planerat tror jag. Man får väl se vad som händer.
Min fredag har bestått av skola som vanligt. Helt okej skoldag faktiskt. Inget spc att skriva om. Sitter här och äter onyttigt nu men jag har lovat mig själv att jag får äta godis om jag tränar och det har jag faktiskt gjort den senaste tiden.


Olyckligt kär

Jaa nu har jag precis kommit hem från skolan. Har väl varit en helt okej dag. På torsdagar har vi mycket rast mellan lektionerna så det har inte varit så farligt. Men i alla fall så gick det för en gångs skull bra på läxhjälpen. Gjorde en del matte. Jaja men det räcker ju inte får fortsätta med ännu mer läxa nu när man kommer hem. Vad jag hatar läxa !!! Men det får väl gå. =)

Let me go

Tisdag idag då och Johan hann inte blogg igår för det var fullt upp men jag tänkte berätta kort innan jag måste gå igen.

Måndag
Måndagar är nog det värsta jag vet. I alla fall måndagsmorgnar. Att dra sig upp ifrån den varma och sköna sängen för att börja ännu en vecka med skola och läx-skit !! Jag hatar verkligen läxor. Jaja det blev en dryg måndag som vanligt. På måndagar så vaknar man aldrig riktigt. Efter skolan så var det meningen att jag skulle göra läxa men det blev inte så mkt gjort för jag orkade inte. Sen blev det träning med brodern nere på gymmet. Först ville jag inte ner där men sen när jag väl var där nere så var det skit skönt. Det är så skönt att bara trycka ut all kraft som man har. Även om jag inte har så mkt. Jaja sen blev det duschen och tv:en.

 Tisdag (idag)
Denna tisdagen har känts som en måndag i början sen fredag och sen tisdag. Jaa det började med en 80 min svenska lektion som faktiskt var helt okej. Sen hade vi Idrott, Engelska och matte. Sen istället för No så var vi och lyssnade på någon författare. Tur att det var på No lektionen för No är skit.  Jaa sen när jag kom hem så har jag gjort läxor. Och för en gångs skull så gjorde jag faktiskt läxan jag fjantade inte rundor som alltid annars kan bero på att det känns som vi har tusen läxor. ;)

Johans söndag

Min söndag har varit ganska dryg men ändå rolig. Ni fattar eller hur ? Nää men jag ska berätta. Det började med att jag steg upp efter ha haft en urdålig natt med massa mardrömmar !! Känns som jag har vaknat tusen gånger inatt men i alla fall så drog jag mig in i duschen på något sätt. Gjorde mig färdig och sånt. Sen som tur var fick man skjuts till kyrkan för det var ju svinkalt ute. Anyway så blev det en jäkligt dryg gudstjänst på en och en halv timme innan det var dags för den lite roliga läsningen !! En del skratt på det. Men sen så blev det ett dop där mitt i läsningen med så det räknades som en gång till i kyrkan. Dom där 15 gångerna är nog ändå inte så långt bort som jag trodde. Jaa sen såå har jag bara varit här hemma och slappat !! =)


Vilken färg ?Det finns fler färger har jag för mig men hittade ingen bättre bild !! =)

Januari dag

Nu sitter jag här nyduschad och redo för att äta middag hos F&F. Men först tänkte jag berätta om min dag. Det började med att jag vaknade 11. Sen en timme senare gick jag upp och åt frukost. Det blev en lång frukost för jag tittade på tv samtidigt. Men sen så tog brodern och pappa strömmen så då plockade jag undan lite och gick och la mig. Jag bara låg och höll på att somna men så kom strömmen tillbaka så då gick jag ner till datan. Jaa sen in i duschen.
Och Johan vill ha en Ipod. Men jag vet inte vilken färg. Silver eller svart hade jag tänkt mig ??!! Vad tycker ni är snyggast ??


Onsdag & Torsdag & Fredag

I onsdags så blev det skola !! En ganska okej dag ! Den är ju den kortaste vi har så det är skönt. I alla fall så blev det tyska läxa sen när jag kom hem. Jäkla tyska meningar som aldrig gick in i hjärnan. Jaja sen blev det gymmet med brodern. Ganska skönt faktiskt men hela min kropp var typ död efteråt ;) Jaa sen så blev det lite tyska till och jag fick äntligen in dom i hjärnan. Sen så blev det tv:en och titta på "Made in Sweden". Det var väl helt okej program. Anders Bagge är cool !!

I torsdags så var det så klart skola. Jäkligt dryg dag men det brukar väl torsdagar vara. Sen så när jag kom hem så blev det gjort lite sv-läxa. Som gick ganska snabbt hoppas bara att den blev bra med. Sen blev det mest slapp den dagen.

I dag är det äntligen fredag och wiihhooo på det. Idag har det inte hänt så mycket mer än skolan och joggingtur med Elin. Sen var kusinerna här på besök. Och nu ska jag nog gå och lägga mig för annars kommer jag somna framför datan. =)
Rosen blev inte lika bra med vatten på men det blev en helt okej bild i alla fall.
Och Johan vill ha bättre foto väder så han kan foto.


Fy skäms .....

Fy skäms på att Johan inte har bloggat på länge !! Eller det kanske inte är så längesedan men det känns som evigheter sedan !! Jaja jag har i alla fall inte hunnit, haft typ fullt upp hela tiden !!
Men i alla fall så blev det grammis galan igår får jag läste någonstans att Björn skulle vara med och Johan Glans var programledare så det fick man ju se !! Det var ju jävligt drygt med allt skit. Jag hade bara velat ha Björn & Johan genom hela galan !! 

Sen idag så var det då dags för ännu en tradig skoldag med massa skit lektioner !! Men vi slapp en så det är tummen upp för sjuka lärare !! Jaa sen när jag kom hem så blev det läxa. Ett av mina nyårslöften är att börja på läxorna direkt när jag får dom. Och det går väl sådär med det. Det är ju så mkt annat som lockar. 

Sen har jag även försökt fixa en praoplats hos en fotograf. Men det visade sig vara svårare än vad jag trodde. Har ringt två men dom kunde inte så nu har jag mejlat en tredje. Man brukar väl säga tredje gången jämt. 
Jaa sen har jag även ringt runt och bjudit till mitt kalas. Så som jag sa det har varit fullt upp. Men nu får jag sluta skriva för ska fixa lite annat ! =) 

Måste se ...

Jag har precis sett: World Trade Center.  Shit vilken film !! Den är så verklig och så bra !! Ni måste bara se den !! Det är typ ingen sån film som man kan se flera gånger för då är den säkert jätte tradig men att se den första gången var skit bra. Haha som ni märker är jag helt tagen men jag säger bara att ni måste se den !! =)

Onödigt

Jaa detta kommer nog bli ett jäkligt onödigt inlägg. Men jag kände för att lägga in ett inlägg. Men problemet är liksom att jag inte har något intressant att blogga om. Det är bara skola, datan, kompisar och sånt annat tradigt att blogga om.
Men jag kan i alla fall skriva att jag vill bort ifrån jäkla Sverige. Känns som alla andra ska på semester medans jag bara får stanna här i sketna Sverige. Jaja men jag får väl satsa på att det blir resa nästa år.

Såhär tycker jag om Sverige: http://www.youtube.com/watch?v=FvM0ryhD5rY

Vardag

Jaa då var det tillbaks till den sketna vardagen som kan vara så fruktansvärt tradig men också jävligt kul. Det beror på vad man gör den till. Det har faktiskt varit ganska rolig dag. Har inte riktigt varit en vanlig skoldag så det har varit skönt. Jag snackade nog en hel del på No-lektionen för det blev inget gjort så jag fick läxa till imorgon och det riktigt suger med läxa !! Sen så blev det ingen eng i heller för då hade vi någon Prao graj. Då kom jag på att jag fortfarande har en prao vecka att fixa. Men jag hoppas på att komma in hos en fotograf. Hoppas, hoppas ! För jag vill verkligen !! Jaa nu ska jag ta och kolla lite på tv så vi ses imorgon !! =)


N & L

Idag så ringde klockan 8:45 och shit vad det var svårt att stiga upp idag. Hoppas det går bättre imorgon i alla fall när det är dags för skolan. Sen bar det av till Nova Lund för att handla kläder (såklart). På "listan" så stod jacka och T-shirtar. Tyvärr så hittade jag ingen jacka men det blev fyra t-shirtar i alla fall. Och det är faktiskt inte dåligt för att vara Johan Ahlgren. Jag brukar aldrig hitta någon t-shirt !! Så där blev Johan glad för inte bara att jag hittade dom var till och med på rea !!

Sen efter Nova så bar det av till Ikea för att handla papperskorg och gardinstång till mitt rum. Så snart ska det nog vara helt klart. En runda in om City Gross med innan det var dags att åka hem.
Jaa och nu sitter jag här och är trött. Ska nog snart titta lite på tv innan det är dags att göra sängen sällskap. Det lär bli tidigt idag för jag är riktigt trött !! Nu kom jag ju på att det är Grammisgalan idag !! Får nog ta och kolla lite på det. Hoppas Takida är i början så jag hinner se dom.

Sen kom jag på att imorgon så är det ju torsdag och vi går i skolan så egentligen borde det vara personligt val. Men tänk alla dom som har idrott och så dom har ju inga kläder med sig och såå eller ?? Jaja hoppas vi inte har något personligt val för jag orkar inte gå till halv fyra första dagen! Jaja nu ska jag sluta skriva här innan ni blir helt uttråkade ;)
Det fick bli en lite vinter bild för att det är snö ute !!


Even if you cannot hear my voice

Jag har ingen aning om vad rubriken har med det här att göra men kom inte på någon.... I alla fall så har det varit en händelserik dag jämfört med dom andra dagarna jag har haft på detta jullovet.

Klockan ringde 8:45 låg och drog mig typ en kvart för att sen göra sig i ordning för en joggingtur med Elin & Linnéa.  Jäkligt kalt är det ute kl 9:00 på morgonen och halt. Men har hört någonstans att kroppen bränner mer om det är kalt ute så dom där minus 9 måste ha gjort nytta. Sen blev det frukost. Efter frukosten så var det dags att börjar städa ur mitt tillfälliga rum och mitt riktiga. Det var dags för mig att flytta. Det kändes faktiskt lite som det. Men i alla fall så tog det typ hela dagen men han ta en dusch där mitt i allt med och vara med E & L lite. =)

God morgon !

Jaa nu sitter jag här skriver,lyssnar på musik och e inne på msn. Men det är tråk för ingen är typ inne. Lyssnar på musik är däremot kul. Alla måste hålla med om att The killers - Human är den bästa låten just nu eller takidas hanlake village. Men pink är med bra med sin Sober. Jaja skit samma det här är ju ingen musikblogg fast den ska ju handla om mitt liv och halva mitt liv är ju typ musik.
Anyway så känns det som att detta kommer bli ännu en slö dag men det gör inte mig något för jag älskar sånna dagar. Jag får väl se vad jag hittar på =)

Snö lördag

Jaa nu sitter jag här och klockan har precis slagit över till tolv. Borde egentligen gå och lägga mig men man kan ju inte alltid göra vad man borde. I alla fall så har jag typ bara gått runt och slappat hela dagen och det har varit jätte skönt. Man får ju njuta lite av dom sista dagarna nu. Fast lite duktigt har jag faktiskt varit för jag har gjort matte idag. Jaa ni får lov och kalla mig stud. För vad ska man annars kalla någon som gör matte på ett jullov. Men det behövdes verkligen ligger lååååångt efter men det kan bero på att jag var riktigt trött på allt som hette skola dom sista veckorna i skolan innan lovet. Och då hamnade jag efter men det ska jag ta igen.

Jag tänkte på ordet stud är det negativt eller positivt ?? Ordet tjock med det är likadant är det negativt eller positivt ?? Stud fattar ni säkert varför det kan ha olika betydelse. Men tjock det kan ju båda vara bra och dåligt. När jag får höra att jag är tjock så vet jag inte om det är positivt eller negativt. Dom flest tar det som något negativt men varför det ??

Jaa ni ska inte behöva höra på mina "väldigt intressanta" tankar så jag slutar här och går och lägger mig i mitt tillfälliga rum hoppas mitt riktiga rum är klart snart =)

Hemskt eller ??

Jag kom precis på att det är typ en vecka kvar till skolan börjar !! Seriöst !! EN VECKA !! Okej där överdrev jag lite men jag blev faktiskt lite överraskad. Ganska hemskt !! Nää Johan säg inte såå !! Nää jag har faktiskt bestämmt mig för att vara positiv till skolan även om det kan vara lite svårt ibland. Men det blir enklare om man är positiv. 
Ja eftersom det bara är en vecka kvar så blir det klockställning imorgon för jag har bestämmt mig för att göra någonting imorgon och inte bara sitta och slöa framför datan även om det är jäkligt skönt.  
Shit såg precis att jag hade skrivit klockställning. Undrar om det ordet finns ens. Jag tror inte det men ni fattar vad jag menar. ;)


Blod, svett och tårar

Nja rubriken kanske inte riktigt stämmer det var snarare skruvar, damm, eko. Okej det lät ju inte så bra men i alla fall så har jag tömt mitt rum idag på grajer och dammsugat det. Shit vad mycket damm det blir bakom alla saker. Men det kan ju inte hjälpas. I alla fall så ska pappa måla nu sen så hoppas jag bara på att det blir bra. Men det blir det säkert, det är ju jag som har bestämmt det ;)  Vadå självförtroende ??
Ja annars så har det inte väl inte hänt så mkt än att jag har blivit förbannad på datan ! Men det är inget ovanligt.

RSS 2.0