En sån där nyårslista

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? 

Känns som jag har gjort sjukt många saker. Detta året har liksom varit väldigt långt på något sätt. Men jag får nog säga att jag har åkt på resor med någon annan än familjen. Både London och Barcelona. 
 
Har du några nyårslöfte? 

Är inget fan av nyårslöfte precis. Bestämmer jag för att ändra någonting så gör jag det nog den dagen jag kommer på det. Orka vänta till nyår liksom. Men jag kan väl säga som så att jag ska våga mer. Våga drömma och våga göra sakerna i verklighet. 
 
Bästa köpet? 

Tänkte först på bilen men det var förra året. Men gymkortet får det bli :) 
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 

Haha inte vad jag vet. Men något år till sen får man väl bli farbror. Det låter så gammalt ... 
 
Vilka länder besökte du?

Danmark, Sverige, Spanien, England. 
 
Vad önskar du att du hade gjort mindre? 

Oroat mig för saker. Allting löser sig. 
Bästa minnet från 2013? 

Jag får nog säga studendagen. Den var något häftigt. Dock tror jag att jag kanske hade lite för stora förväntingar. Det är ju bara en dag och den går över så snabbt. Blää bara jag pratar om det så blir jag helt deppig!! TA MIG TILLBAKA!!
 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? 

När min bror kom hem och berättade att han skulle fria till sin flickvän. Hur underbart? Dog lite där. 
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 

Jag tror att jag var gladare. Det har varit ett härligt år. 
 
Favoritprogram på tv? 

Har ingen speciell favorit. Men 112 Aina. Sen Breaking Bad som inte går på tv men ändå. 
 
Är det något du sakna år 2013 som du vill ha år 2014? 

En långdistansresa. USA eller Australien är siktet inställt på. Men det kommer ta långt tid att spara, jag vet. 
 
Vad ser du mest framemot år 2014? 

Oj mycket saker. Handla på systemet. Förmodligen få ett nytt sommarjobb (fast det är blandade känslor). Få hem Elin min ven. Flytta hemmaifrån och förmodligen bli sambo. Fortsätta bygga på min kropp. Ut och föreläsa om UF på skolor. (Om jag nu får jobbet och har plats i mitt schema.) 
 
 

En vecka kvar

Hejsan alla coola läsare !!
 
Har velat skriva så mycket här den senaste tiden men samtidigt så har jag aldrig haft tid. Ska försöka skriva vad som har hänt sen sist. Men förmodligen så kommer jag glömma hälften. 
 
Idag är det exakt en vecka kvar till julafton och det känns fett weird. Har inte ens hunnit handla majoriteten av julklapparna. Bara några få. Men på lördag ska jag i alla fall in till Malmö tillsammans med min bror och handla allting. Snacka om att vara ute i sista minuten. Men det blir säkert bra. 
 
Christoffer kommer ner hit den 19 december och det ska bli kul. Sen på fredag så ska vi iväg och ta familjeporträtt. Gillar inte alls det eftersom jag får ångest hur jag ska se ut. Speciellt just nu när mitt hår är långt med. Det är typ för långt att ha det som jag brukar men samtidigt för kort för att sätta upp det. Snacka om jobbigt mellanläge. Men det löser säkert sig. 
 
Idag skrev jag ännu en tenta. Den sista innan julen, dock inte den sista på terminen eftersom våran termin slutar i den 15 Januari. Jag har en omtenta den 9 jan. Japp, Johan har failat sin första tenta. Missade E gränsen med 4 poäng och mådde psykiskt dåligt i en vecka efter att jag hade fått reda på det. Men det var ändå bra ändå. Sen dess har jag tagit plugget på mer allvar igen. Så ja förutom att plugga till den omtentan över julen så har jag också ett grupparbete som ska in i början av januari. Känns toppen bra !! Men ska ändå försöka ta helt ledigt vissa dagar runt jul så att man slappnar av. Det måste man göra för att överleva. 
 
Tänkte gå ner till träningen nu ikväll. Det ska bli skönt. Börjar se resultat på min kropp nu och det är så skönt att ställa sig framför spegeln och känna att man blir mer och mer nöjd med sin kropp för varje dag som går. Inte längre den där vandrande pinnen som jag var innan, dock fortfarande en lång resa kvar. Men det ska jag klara. Ska bara lägga upp min kost lite bättre med, det är alltid det som är det svåra. 
 
 

Tentavecka

På fredag har jag tenta och hela denna veckan har jag egen pluggtid, alltså inga föreläsningar eller lektioner. Känns fett konstigt men ändå skönt. Dock blir man lite knäpp i huvudet av att gå här hemma alldeles själv och plugga som en liten nörd. Dessutom stinker jag skit eftersom jag inte har duschat på ett par dagar, haha!! Har i alla fall skrivit klart sammanfattningen nu så nu ska jag bara trycka in den i min lilla hjärna så får vi väl se hur det går. Ska nog åka till Lund imorgon ändå för att hämta ut en bok. Nästa kurs som börjar nästa vecka har lagt till tre nya böcker. Till en kostnad av typ totalt 1000 kr. Känns väldigt nödvändigt, precis i den månaden när man ska köpa julklappar och skit med, livet leker. Det som känns mest önödigt är att vi bara kommer använda böckerna i en vecka innan det är dags för den tentan. Dock fortsätter kursen sen och avslutas med en inlämning i Januari men äääändå. Inlämningen är i grupp med, så får väl sitta på skype under julen med mina gruppkamrater och jobba. Haha jag låter så bitter. Men nä det är faktiskt inte så farligt, känns som tempot har minskat en hel del och det är inte lika jobbigt längre. Men denna veckan så gäller det verkligen att hålla uppe självdisciplinen. Gå upp i tid på morgonen även om ingen märker om du ligger kvar lite, inte sitta på facebook eller sitta och blogga ...
 
Mamma och Pappa är inne och handlar julklappar idag, så ska åka in till Malmö sen och äta på Vapiano med dem. Så slipper jag laga middag, ska blir riktigt mumsigt. 
 
Har blivit en hel del festande denna veckan så efter tentan blir det ingen tentafest för mig utan jag ska nog åka till min flickvän istället och bara ta det lugnt och förhoppningsvis se idol finalen. Ska bli skönt att inte göra någonting. Kanske ska jobba på söndagen med, vi får se, är ju lite julmarknader och sånt nu. 
 
Hoppas att ni har det bra där ute i världen. Ses en annan dag. 
 
En bild från vår stockholms resa. Eller hur är jag snygg ? ;)
 

RSS 2.0