Mina powerlåtar i joggingslingan


Happy Easter del 3 (Carolina träffen)

Träffen med Gynning var nervös och glädjerik. Hon var väldigt snäll och naturlig som vilken annan människa som helst. Hon var minst dubbelt så snygg i verkligheten jämfört med på bild. Nu står boken i bokhyllan så fint. När jag får råd ska jag köpa en tavla av henne. Kommer passa perfekt i min blivande lägenhet.

Happy Easter del 2

Detta inägget är tillägnat vår första luffarkväll 2011 ... haha :)
Del 3 (sista delen) kommer senare under dagen .. :)

Happy Easter del 1

Mitt påsklov började bra med PPP och härlig DTM kväll på Efes. Sedan blev det ganska tråkigt i veckan med plugg och allt. Men det slutade underbart med årets första luffning och Ystad besök och fest på kvällen. Härligt. Här kommer lite bilder från veckan som har gått.
  • Det började med PPP - Inga bilder
  • DTM kväll på Efes - Inga bilder
Satt ute och pluggade i det fina vädret.
Random bilder när Johan har tråkigt ..
Jordgubbar har det ätits ..
Fortsättning i nästa inlägg :)

En gång för längesedan var det Earth Hour ...


Wakie Wakie

Har precis stigit upp nu efter att mamma har väckt mig. Har sovit alldeles för länge de andra dagarna. Var inne och läste Idas blogg och Andreas blogg innan. Båda två är i USA och jag är väldigt avundsjuk. Saknar det landet. Måste dit snart igen. Idag ska jag plugga engelska och försöka få ihop min Florida presentation. Smidig övergång där. Men först frukost !!

Tonight

Ikväll ska vi tre otroligt snygga människor umgås. Pizza and movie night !! Skål !!

Keine Sovmorgon

Min sovmorgon blev ganska misslyckad. Vaknade vid tio tiden eller halv elva jag vet inte riktigt. Vaknade i alla fall av att pappa står och borra med någon jävla maskin i badtummet där uppe. Det låter jätte mycket och nu ligger jag här igen efter frukosten med huvudvärk. Funderar lite på att ta ut på en joggingtur men jag vet inte om jag orkar. Men det hade varit skönt.

Cooliigt värre ..

Johan försökte göra en cool planering som alla andra stora bloggare. Gick si sådär. Härligt att hela lovet blir plugg. Men där är ju vissa ljusglimtar med och där tillkommer säkert fler under veckan. Nu ska jag sova ! Imorgon är det fredag och lov !! Happyface !!

Canvas ?


Lovet är välkommet med öppna armar. Det är en sak som är säker i alla fall.

h

Lägenhet

Har hittat en lägenhet i Malmö som jag funderar på att köpa. Ska bara vinna på lotto först =)

Saturday

Dagarna bara flyger förbi. Vecka efter vecka är borta utan att jag egentligen har gjort något vettigt. Det bara flyter på som vanligt ganska tråkigt men ändå ganska skönt. Det är skönt att vi går mot ljusare tider. Att det nästan är 15 grader ute idag är väldigt skönt gick där ute innan i bara T-shirt. Väldigt skönt. Nu ska jag göra lite idrottsarbete och sen blir det filmkväll ikväll med några coolingar. Men innan dess ska jag nog hänga med några ännu coolare människor. Byee !! =)

RSS 2.0