Fler bilder från Singapore Zoo

Nattsafari och River safari 
 
Ja det var svårt att ta bilder i mörkret ..
 

Singapore zoo

När la familia var här så besökte vi Singapore Zoo. Det är utsett till ett av världens bästa (regnskogs) zoo. Det låg en bit bort, så det var en lång resa med tunnelbana och sen buss. Men det gick bra. Vi var där en timme efter de öppnade och jag hade rekommenderat att vara där precis vid öppningen om man ska vara petig. För det är väldigt mycket att se på kort tid. Då de stänger redan klockan 18. Men det är väl för att djuren ska få lugn och ro. 
 
De har alla möjliga djur och även om de bara har tre shower så var de väldigt välgjorda och underhållande. Fick se djur som jag aldrig har sett innan. Som en isbjörn !! Det var så himla häftigt !! 
 
Parken är helt klart värt ett besök. 
 
Några dagar senare så åkte vi tillbaka till området igen. Då besökte vi "River Safari" som då ska vara djur som lever vid vattnet. Den var väl inte lika underhållande, men det var häftigt att man fick se pandor, så himla söta!!
Efter det så gick vi vidare till Night safari. En annan park som de också har där man får se djuren under kvällen/natten. Vi tittade först på en show och sen åkte vi runt på det som är själva safarin då. Man sitter i ett tåg typ och får se djuren. Efter det så kunde man även gå rundan, det rekommenderar jag att man gör då man kommer mycket närmare djuren. Mycket om night safari handlar nog om att ha tur. Vi råkade komma precis när de skulle mata tigern, så den stod max en meter ifrån mig. Så himla häftigt!! Glas imellan såklart! 
 
 BILDER KOMMER !!

RSS 2.0