Torsdag

Äntligen är det snart helg och jag längtar fast ändå inte. Ska bli skönt med lite ledigt men samtidigt blir det knappt så mycket ledigt för har alldeles för mycket plugg. Känns som det är det ändå jag skriver om just nu men så ser mina dagar ut: Skola, Träning, Plugg, Tv-tittande. Ungefär sådär kan man nog sammanfatta det. Skönt att vi går mot sommarlov i alla fall :D
Längtar till sommaren.

Effektiv söndag

Även fast jag steg upp vid tolv tiden har jag hunnit med att göra klart min företagsekonomi, min matte och lite av min engelska. Dessutom har jag städat undan efter gårdagen och varit ute för lite övningskörning med pappa. Känns faktiskt som jag är redo för denna veckan nu. Har ett engelskt prov på onsdag och så har jag planerat in fyra träningspass. Vi får hoppas planeringen håller. Nu ska jag fortsätta med engelskan. Chaiioooaoosao !!!

Tonight
Lördagen

Lördagen började med en tidig uppstigning. Alldeles för tidig. In till Malmö öppna två vagnar på någon mässa där. Sen vidare och kolla efter saker till badrummet och mitt rum. Hittade lite saker på IKEA. Hem igen och klockan är inte mycket. Brukar precis ha ätit frukost vid den här tiden. Härligt att stiga upp tidigt ibland. Mamma och Pappa sover lite just nu dem ska iväg på fest ikväll. Själv blir det med en jäkla fest ska ni tro !!! Svarte nästa !!! ;)

Johans underbara super roliga fredagskväll

Johan har suttit med Polly och Coca Cola fram tills nu och gjort sitt härliga lilla Islam arbete. Så himla skönt att det är inskickat. Nu ska jag kolla Big Brother. See yaah !!

Ett säkert vårtecken - glassnyheter !!

Dem nya glassarna har kommit och det om något måste vara ett säkert vårtecken. Även om det regnar ute och det blev vinterjacka idag. Var precis och handlade med mamma i affären så ikväll ska vi testa Cornetto hasselnöt. Den lät underbart god. Vi får hoppas att den är det med. Kommer med en lägesrapport sen ;)

Give me ...

Sitter och koller runt på lite mjukiskläder. Hade jätte gärna velat haft en Jump in men vem går och betalar över 1000 spänn för något man bara går runt med här hemma ? Inte jag i alla fall.

The Spring is here

Äntligen är våren tillbaka. Kom precis in från vår uteplats. Satt och pluggade lite i solen. Förvisso blåser det lite och det är typ bara 11 grader men det är ändå mycket om man jämför med vinterns -30 eller något.
Denna helgen blir det mycket plugg. Företagsekonomi, danska, samhälle, svenska ... you name it. Hade hoppats på att få lite tid över så jag hade kommit ikapp på big brother avsnitten. Men det ser illa ut. Nu ska jag fortsätta plugga. Vi ses.
En gammal bild från i somras.

New Perfume


The very very end ...

Det är nästan lite sorligt att alla sju böcker är slut nu. Men samtidigt är det en liten skön känsla att ha ett slut på det. Sista boken var nog den bästa av alla sju. Men nu känns det tomt. Men det går väl över.

RSS 2.0