Gott nytt år ...

Då är det sista dagen på 2009 och ikväll är det dags att fira nyår. Hoppas alla får en jätte trevligt kväll. 2010 är året då jag går ut grundskolan och börjar gymnasiet. Det är nationellaprov och jag fyller 16 om några månader och då får jag börja övningsköra så håll er inne. Hehe ;)

Gott nytt år allihopa och så hoppas vi på att 2010 blir ett kanonår.

Sen har jag en liten fråga med ....


Jag gör väl den precis som alla andra ...

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Säkert men att jag inte kommer ihåg det är väl en annan sak ;)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nja det brukar si sådär med dom.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nää ...
4. Dog någon som stod dig nära? Nää som tur var.  
5. Vilka länder besökte du? Typ inga , räknas Tyskland ??
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Längre sommar.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Inget speciellt alla dagar har sin charm. Oj vad jag lät gammal där.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag överlevde året.

9. Största misstaget? Inget större tror jag men ett antal mindre.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inget allvarligt, peppar peppar.
11. Bästa köpet? Svårt , har sånt problem att minnas men det var väl detta året jag köpte systemkameran så får säga den. Älskar den :)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och mobiler och kamerasaker.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jag är ganska lättroad så det mesta.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Sommarhiten Rap Das Armas. Michael Jacksons låtar och Lady Gagas Pokerface.  
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare :)
16. Vad önskar du att du gjort mer? Fotat, varit med kompisar. 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tänkt så mycket.

18. Hur tillbringar du julen? Med släkten.
19. Blev du kär i år? Nja inte riktigt.
20. Favoritprogram på TV? Har väldigt många men fick en ny detta året. Hollywoodfruar. haha.

21. Bästa boken du läste i år? Har verkligen läst lite böcker detta året men säger Carolinas Gynning - Ego Woman. Den tjejen är helt otrolig.
22. Största musikaliska upptäckten? Ingen aning.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ipod Nano :)
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej, inget jag kan komma på direkt.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag firade med familjen och gick i skolan har jag för mig. Haha alltid lika roligt ;)

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Fler resor ;)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Det kan jag inte. Jag kör på Johan stilen ;)
29. Vad fick dig att må bra? Alla roliga och glada människor runt om mig.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Svårt att säga. Ganska många haha ;)
31. Vem saknade du? Jesus.
32. De bästa nya människorna du träffade? Oj vet inte har inte träffat så många. Får väl bättra mig på den punkten under 2010 :)


Här sitter jag...

Här sitter jag och lyssnar på musik. Hade inte kunnat leva utan musik speciellt inte utan Michael Jackson. Var inne i Malmö idag för att kolla runt på rean och sånt. Hittade absoult ingenting som vanligt. Känns som jag aldrig hittar något på rea men bättre lycka nästa gång eller vad man säger. Hade velat legat upp en fin bild här nu men har ingen.


Lägger upp en bild på mig själv mest för att jag är så söt som man kan bli ;)


Musik tips ....

Eftersom jag älskar musik över allt annat typ så kör jag lite musiktips. Vet att några låtar är gamla men detta är vad jag lyssnar på just nu. =)

Rihannas nya. Gillade inte den i början men efter några lyssningar så är den toppen. Hard heter den.


Backyard Babies - minus celsius. Sjukt bra låt men tror den är ganska gammal men seg som jag är har jag precis upptäckt den.



Markus Krunegård - Hollywood Hills. Ganska ny från Markus gillar verkligen den.



Beyoncé - Why don't you love me. Man kan ju inte leva utan denna låten. Hehe ;)




Jag vill ha .....

Just nu känner jag bara en massa saker som jag vill ha. Men livet är väldigt svårt som ni kanske vet så man kan inte få allt. ;)


Den här vill jag ha mest av allt just nu och om allt går som det ska kanske jag köper den någon dag typ snart.


Jag vill ha en laptop. Kanske inte just denna men någon sort som är jätte bra och som är snabb och fungerar. Just nu är jag väldigt trött på datorer som aldrig vill som jag vill.


Sommar. Sommar kvällar. Ljusa kvällar. Ljusa morgnar. Gå runt i shorts och T-shirt. Malmöfestivalen. Inte så mycket krångligt att tänka på utan att bara leva livet. Allting ska få färg. Grönt. Lila. Rosa. Blått. Inget grått och trist. Varma dagar. Långa dagar. Roliga nätter. Roliga dagar. Roliga kvällar. Allting är så härligt på sommaren. Alla får liv i sig. Glass. Cykelrundor som blir helt fel men som man kan skratta åt.

Hade kunnat sitta här och skriva om hur härlig sommaren är hela natten lång men för att inte trötta ut er ska jag sluta nu. Nu vet ni i alla fall att jag längtar något fruktansvärt till sommaren. För det är då man lever som bäst =)


God jul ...

Nu har det varit julafton i typ en timme och jag skulle bara säga GOD OCH GLAD JUL innan jag går och lägger mig. För snart somnar jag vid datan som vanligt. Längtar till jag får bärbar så jag slipper sitta här då kan jag ligga i sängen i stället. Det blir toppen. Men idag väntar väl en ganska julig dag med en massa bra julklappar förmodligen. Har tyvärr inga bra jul bilder men skit samma. God jul. =)




Inhandlat ...



Äntligen har jag köpt ett objektiv. Det blev ett Sigma 18-200mm .. det låter om det men annars är det toppen !! :)

Idag är det den 23 december och julafton imorgon. Vet inte riktigt om jag gillar det. Orkar inte riktigt med det. Det är i alla fall skönt att ha lov. Har sovit halva dagen känns det som och det är så skönt. Annars ska jag nog bara ta det lungt och springa runt och fota lite. Hehe ;)


Det är vit på marken

It's white outside like it was a surprise. No not really but maybe a person in Italy read this and then they know it. Haha det blev säkert tusen fel stavningar men skit samma. Kände bara för att skriva lite engelska. Ibland önskar jag att jag kunde flytande engelska det hade varit så roligt och användbart. Men nä här sitter jag vid datan mitt i natten och snön vräker ner utanför och är jätte dålig på engelska. Snön är snart uppe vid fönstrets kant !!! Men vi ska inte snacka för mycket om vädret. Tycker alla gör det nä nu ska jag nog sova. Imorgon blir det förmodligen Malmö för att inhandla allt möjligt. Vi ses. =)


22 december förra året.


Fredag

Idag är det fredag om någon har missat det. Sen har jag inte så mycket mer att säga än att det är väldigt nära till julafton men orkar faktiskt inte bry mig så mycket. Men la faktiskt första packeten under granen idag. På tisdag ska jag förmodligen in och köpa dom sista klapparna. Men ska typ gå och göra något helt sinnes så ses =)




This is it ..



Det är så sorligt att han är bort. Men här är i alla fall den officiella musikvideon från This is it. Håller på att skriva om Michael på min musik och har lärt mig en del nytt som jag inte visste. Visste ni att ungefär 15 st personer tog livet av sin till följd av Michaels död. Det är ganska sjukt. Men på något konstigt sätt förstår man dom ändå.

OVER AND OUT


Ganska good ...

Denna låten är verkligen bra och det är kul att det går så bra för Agnes. Haha det låter så roligt när USA people säger Agnes. Kunde tyvärr inte ladda upp videon för Inbäddningen var inte tillgänlig. Men här har ni den live i alla fall.




OVER AND OUT


Nu är det jul på riktigt !!


Igår såg jag Coca cola reklamen och då är det jul på riktigt ;) Eller vad säger ni ?? Vissa säger faktiskt att det var Coca cola som gjorde tomten röd. Innan dess var han grön klädd. =)


Lördag

Idag är det lördag. Igår var det fredag. Imorgon är det söndag. Haha nä men fy vad tiden går snabbt. Igår var sista kvällen med IDOL och det kvittar nästan vem som vann för båda var bra men kan hända att Calle var snäppet bättre. Vinnarlåten var den bästa på länge. Idag är det inte mycket planerat och det är faktiskt skönt. Ska bara glida rundor. ;)

OVER AND OUT


Söndag


Haha fint man ser spindel nätet hängande i blomman. Jag sitter här och är trött och känner mig lite sjuk. Försöker göra lite musikarbete men det går inte så bra har Michael Jackson vilken fantastiskt duktig artist han är. Undrar om det någonsin kommer någon igen som kan sjunga och dansa som han. He´s amazing. Bara så ni vet så vill jag han sommar och det är NU NU NU NU !! Ja ni fattar nog ;)


I wanna rock n roll all night ....

Hej här är jag och jag är fortfarande i livet eller typ halvt. Min hals gör ont och näsan rinner hela tiden men det ska nog ordna sig har inte fått feber (än) så inte så farligt. För övrigt har jag inte tagit några nya bilder så inget sånt. Men vet ni vad ?? Jag vill ha ny mobil en med touch (eller hur det stavas). Typ en samsung eller något =)


Typ en sånn här :)



RSS 2.0