Update

Köpte bil igår. En svart Audi A3. Blev nöjd med köpet. Hoppas den håller länge.  Har precis kommit hem från skolan. Ska plugga snart. Har juridik prov imorgon. Hoppas att det går bra. Sen på kvällen/natten/morgonen ska vi har casenite. Vi ska samlas på skolan klockan 19 på kvällen och sen äter vi lite middag innan vi blir indelade i grupper och får ut våra case. Det är typ svårt att förklara vad case är men det är typ som en uppgift.
Under natten ska vi göra caset och har lite olika delinlämningar. Men det är mest som en rolig sak. Vi ska käka pizza, det bjuds på energidryck och kanelbullar. Och tydligen skulle Anna anka med komma på besök om jag har förstått det rätt(?). Sen klockan 7 på morgonen på fredagen så äter vi frukost och presenterar vad vi har kommit fram till. Sen åker vi hem och är lediga fredagen. Det är typ det bästa !!
Den gruppen som har löst caset på det bästa sättet vinner första pris som är en weekend i Stockholm där allting är betalt. Så ska man även gå och se UF finalen i Stockholm.
Jag tror det kommer bli jätte roligt. Beror lite på vem man hamnar med i gruppen. Men det ska bli kul :)
BYE BYE LOVERS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

What´s your name ??:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du med en blogg ??:

Kommentar:

Trackback
Fotobloggar bloggar
RSS 2.0